Peuteropvang

Peuteropvang
Is jouw kindje twee jaar oud en kan hij of zij niet wachten om de wereld te gaan ontdekken? Onder begeleiding kan je peuter bij Kindcentrum De Havelt uitgebreid spelen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. We bieden een uitdagende peuterspeelzaal met een bouw-, huis- en rusthoek, een grote groepsruimte en een speelplaats met zandbak en speeltoestel. Doordat we groepsoverstijgend werken, maakt je kind op een speelse manier alvast kennis met de kleuterklas. Af en toe samen spelen of een kijkje nemen in de klas, bijvoorbeeld. Zo weet je zeker dat je peuter vol vertrouwen de overstap maakt naar de basisschool.

We werken met thema's die actueel zijn, bijvoorbeeld familie of vakantie. Ook is er tijd en aandacht voor kinderen die net dat beetje extra nodig hebben, zoals kinderen met een taalachterstand. Wij werken met het VVE-programma Uk en Puk, waardoor een doorgaande lijn gewaarborgd blijft.

Openingstijden peuteropvang:
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend, van 8.30u tot 12.30u.

Alle kinderen van de peuteropvang zijn tijdens de schoolvakanties vrij.

Meer informatie over onze peuteropvang vind je in onze folder peuteropvang.

Rondleiding?
Wil je een keer een rondleiding op de peuteropvang van Kindcentrum De Havelt? Dat kan! Als je even een afspraak maakt via havelt.info@stichtinggoo.nl of 0492 - 32 20 80 dan plannen we tijd voor je in en vertellen we je alles over ons Kindcentrum. 

Aanmelden peuteropvang
Zie jij je (bijna) peuter al lekker spelen met leeftijdsgenootjes op de peuteropvang van Kindcentrum De Havelt? Dan kun je hem of haar hier inschrijven voor de peuteropvang