Groep 6b-7

Hier vindt u algemene informatie over de groep. 
Foto's en dergelijke zijn terug te vinden op het Ouderportaal. 


Leerkrachten:
- Walter Doomernik (volledige week)

Gym: 
De kinderen brengen elke gymles een tas met daarin sportkleding, gymschoenen, handdoek en eventueel schoon ondergoed mee naar school. Het is belangrijk dat de gymspullen van uw kind gemerkt zijn. Gymschoenen en sportkleding mogen pas in de kleedkamer worden aangetrokken. In de speel- en gymzaal mogen geen gymschoenen met zwarte zolen worden gebruikt. Gymschoenen waar buiten mee gelopen is en die niet gereinigd zijn, zijn ook verboden. Het is de gewoonte dat alle kinderen douchen. Mag uw kind om een of andere reden niet douchen of mee gymmen, geef dit dan (liefst schriftelijk) door aan de groepsleerkracht.

De gymlessen voor groep 6b/7 zijn gepland op: 
- Maandag
- Vrijdag

Handvaardigheid:
- Donderdag
Wilt u met de kleding van uw kind(eren) hiermee rekening houden.

Fruit: 
U mag uw kind 's morgens als "tussendoortje" fruit meegeven. Met het oog op het bevorderen van gezond gedrag is elke dag een fruitdag. Daarnaast hebben alle kinderen in het klaslokaal een beker waaruit ze water kunnen drinken.

Verjaardagen: 
Op school besteden we aandacht aan de verjaardag van elk kind. De jarigen mogen trakteren. Beperk deze traktatie tot een kleinigheid. Wij willen u en uw kind stimuleren om te kiezen voor een gezonde traktatie. De groepsleerkracht doet gewoon mee met de traktatie van het kind. Kauwgom is op school verboden. Dit geldt ook voor lolly's i.v.m. de veiligheid.

Pauzes:
Wij spelen buiten van 10.10 uur tot 10.25 uur en van 11.45 uur tot 12.15 uur.